Cross Border Programme - Croatia | Bosnia and Herzegovina

Search

This section is designed for all potential applicants who are looking for a project partner. If you would like to browse through existing contacts and project ideas please use our search engine.


Project Name: Travnik - Metković - Duhovno pustolovna poveznica
Input Date: 2013-09-30 16:49:09
Organization: Kristov Stol - Misijska Europska Inicijativa
Country: Hrvatska
Full Name: Drina Ćavar
Address: Pilarova 45
Description of partner: Biciklističke udruge i savezi
Priority 1: Mjera 1.1: Zajednički razvoj turističke ponude
Priority 2: Mjera 2.1: Zaštita prirode i okoliša
Project Description: Kristov Stol - Misijska Europska Inicijativa - poziva Vas na "Ono malo više" - Duhovno pustolovnu poveznicu Travnik - Klobuk - Metković, od 27.6 do 30.6.2014, uz blagdan Srca Isusova i Marijina, a s molitvenom nakanom za beatifikaciju o. Ante Gabrića i Petra Barbarića.

Autobusom, biciklima, čamcima i molitvom od Travnika preko Klobuka do Metkovića, u stilu i duhu o. Ante Gabrića i Petra Barbarića, posjetimo njihovu travničku gimnaziju, njihove rodne kuće i druge znamenitosti, molimo za njihovu beatifikaciju i posvetimo sebe, svoje obitelji i čitav svoj narod Hrvatske i Bosne i Hercegovine Srcu Isusovu i Marijinu, uz Blagdane Dvaju Srca.
Polazak autobusom s prikolicom za bicikle, iz Zagreba za Travnik, u četvrtak, 26.6 popodne, vožnja biciklima prema Sarajevu ili autobusom u pratnji, u petak 27.6 i večernja sv. misa u sarajevskoj katedrali Srca Isusova, rafting na Neretvi u Konjicu u subotu 28.6 i noćenje u Međugorju na Blagdan Srca Marijina, posjet širokobriješkom svetištu i nastavak biciklima ili autobusom od Klobuka do Metkovića u nedjelju 29.6, vožnja lađama po Neretvi u ponedjeljak 30.6, i povratak iz Metkovića u Zagreb, u večernjim satima.

http://kristov-stol.hr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=72&Itemid=117

Main activities: biciklizam, rafting, duhovnost
Estimated value (€): 15.000
Project Duration: 4-5 dana
Previous experience: Stepinčeva Krunica - 2010-2012
Noć otvorenih crkvi - 2010-2014
Obiteljska biciklijada bl.Ivana Pavla II- 2011